Pàgines

12 d’abr. 2014

Santuari del Tallat

Us presentem avui les nostres propostes per a la intervenció a la capella del Santuari del Tallat. El plantejament de base era mantenir un cert esperit cistercenc de simplicitat decorativa i mantenir el diàleg entre l'espai interior i l'exterior.
30 metres quadrats en total que han de servir per millorar l'espai interior i dignificar la capella que ara queda tancada per uns metacril·lats una mica atacats pel sol. Esperem que finalment sigui possible el projecte i poguem contribuir en la recuperació del santuari.

Os presentamos hoy nuestras propuestas para la intervención en la capilla del Santuário del Tallat. El planteamiento de base era mantener un cierto espíritu cisterciense de simplicidad decorativa y mantener el diálogo entre el espacio interior y el exterior.
30 metros cuadrados en total que tienen que servir para mejorar el espacio interior y dignificar la capilla que ahora queda cerrada por unos metacrilatos un poco atacados por el sol. Esperamos que finalmente sea posible el proyecto i podamos contribuir a la recuperació del santuário.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada