Pàgines

3 de nov. 2011

Juneda

Un cop acabades les peces per a l'exposició d'Andorra, ens hem pogut ficar de plè en la producció dels 5 vitralls de Juneda que tenim pendents de ja fa dies. Vidre gravat a l'àcid, plom, silicona... El projecte és senzill però hi ha més feina de la que ens pensàvem perquè tampoc són pocs metres i hi ha bastant plom.

Us ensenyem els dibuixos mentre no poguem fer les fotos dels vitralls acabats i col·locats. El conjunt no és exactament així perquè la disposició en l'espai no és aquesta. Quan veurem els dos de la dreta (una porta de dos fulls) no veurem el de l'esquerra perquè el tindrem just a l'esquena.
Una vez terminadas las piezas para la exposición de Andorra, nos hemos podido meter de lleno en la producción de los 5 vitrales de Juneda que tenemos pendientes de hace días. Vidrio grabado al ácido, plomo, silicona ... El proyecto es sencillo pero hay más trabajo del que pensábamos porque tampoco son pocos metros y hay bastante plomo.
Os enseñamos los dibujos mientras no podamos hacer las fotos de los vitrales acabados y colocados. El conjunto no es exactamente así porque la disposición en el espacio no es esta. Cuando veremos los dos de la derecha (una puerta de dos hojas) no veremos el de la izquierda para que lo tendremos justo a la espalda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada