Pàgines

27 d’abr. 2011

Hem acabat!

Finalment el vitrall de Sant Joan està acabat. Demà el Francesc retirarà la bastida del darrera i podrè fer la foto definitiva sense ombres ni elements extranys. I dissabte (30 d'abril) el podreu veure si us atanseu a l'església, hi esteu convidats. 

La veritat és que ha quedat tal com estava previst i la llum funciona millor encara del que havia imaginat. Només hi ha un petit problema: es veu petit. Són 28 metres quadrats, però es veu petit... La veritat és que impressionava més quan teníem les peces al taller abans de col·locar que un cop situades a l'espai. Si el veieu al natural, no entendreu que hi hagi hagut tanta feina a fer-lo!
Aquí teniu una foto amb la bastida darrera encara:Finalmente el vitral de San Juan está terminado. Mañana el Francisco retirará el andamio de atrás y podremos hacer la foto definitiva sin sombras ni elementos extraños. Y el sábado (30 de abril) el podrá ver por acercar a la iglesia, estáis invitados.

La verdad es que ha quedado tal como estaba previsto y la luz funciona mejor aún de lo que habíamos imaginado. Sólo hay un pequeño problema: se ve pequeño. Son 28 metros cuadrados, pero se ve pequeño ... La verdad es que impresionaba más cuando teníamos las piezas en el taller antes de colocar que una vez situadas en el espacio. Si el ve al natural, no entenderéis que haya habido tanto trabajo hacerlo!
Aquí tienes una foto con el andamio última aún:Aquesta foto està composada en HDR a partir de sis fotografies preses amb paràmetres diferents i per això té aquesta textura estranya. La idea és que la foto s'assemblés més a la visió real.
I la foto bona, finalment sense bastides ni ombres. Al contrari del que acostuma a passar, podeu clicar-hi a sobre per veure-la més petita.


En aquest cas, hem fet fotos parcials i les hem composat com un collage. D'aquesta manera l'exposició de cada part és més correcta i no tenim tants problemes de contrallums. El problema és que els ocres queden un pèl falsejats. En realitat no hi ha tant registre cromàtic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada