Pàgines

17 de des. 2012

Petits projectes

Aquest és un d'aquells projectes modestos, petits, senzills. Això no vol pas dir que la seva presència sigui petita, al contrari. És d'aquells projectes on aconsegueixo que uns petits trossos de vidre determinin i modifiquin un espai molt gran. 
Pocs centímetres quadrats, poc color, poca riquesa cromàtica, poca expresivitat de les línies... Poc de tot per aconseguir molt de res. Una vegada més, la canalla no es pot estar d'al·lucinar amb els vidres. És aquest punt de caramel que té el vidre.


Este es uno de aquellos proyectos modestos, pequeños, sencillos. Esto no quiere decir que su presencia sea pequeña, al contrario. Es de esos proyectos donde consigo que unos pequeños trozos de vidrio determinen y modifiquen un espacio muy grande.
Pocos centímetros cuadrados, poco color, poca riqueza cromática, poca expresividad en las líneas... Poco de todo para conseguir mucho de nada. Una vez más, los más pequeños no pueden parar de alucinar con los cristales. Es ese punto de caramelo que tiene el vidrio de color.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada